Konami обяви Dance Dance Revolution, Вселена 2 за Xbox 360

Posted on юни 21, 2010


10-ти юли 2007 година

Konami ОБЯВЯВА DANCE UNIVERSE Dance Revolution 2 за XBOX 360

[ [**] Танцуващи Вселената се разширява с нови геймплей режими, невероятен саундтрак и Засилено онлайн възможности

Konami цифрови развлечения, Inc . обяви Dance Dance Revolution UNIVERSE 2 за Xbox 360 видео игра и забавляване система от Microsoft. Серията бис изпълнение на следващото поколение конзола доставя нови варианти на игра, заедно с разни микс от песни от 70-те години до днес, онлайн игри и музика за сваляне, подобрена графика, както и достъпът на играчи от всички възрасти.

DDR UNIVERSE2 предлага нови възможности и геймплей опции, които ще се хареса на феновете се стремят и съществуващите DDR, , заяви Джейсън Енос, старши продуктов мениджър в Konami Цифрови Entertainment, Inc на следващото поколение графични направи това най-добре изглеждащите DDR игра до момента, докато новите функции и възможности предлагат онлайн геймърите по-широк спектър от възможности, отколкото някога преди. За нон-стоп екшън и удоволствие, това е, трябва да имате игра за Xbox 360 собственици .

идеалният избор за цялото семейство, DDR UNIVERSE2 връща запознат видове от предишни игри и се разширява върху тях с дебюта на Freestyle режим за Xbox 360 и въвеждането на засилено Quest режим. В Freestyle режим, играчите могат да танцуват някакъв начин те искат, без да използвате подписа стрелки – което прави идеални за деца или кой да е с два леви крака. Quest режим позволява на играчите да изградят свои собствени уникални характер и предварително чрез серия от мисии, да се попълват всички геймплея предизвикателства.

Предоставяне добавя доказване на играта и универсална жалбата е саундтрака, който черпи вдъхновение от четири десетилетия от класически, така и за настоящите тотални хитове и да осигури възможно най- пълна музика библиотека от всяка игра DDR към днешна дата. От 70-те, 80-те години, 90-те години и днес, DDR UNIVERSE2 има песни, които отговарят на всички и вкусове. За тези, които искат още по-широк спектър от музика, те могат да вземат игра на онлайн Вселената чрез Xbox Live?, Където те могат да изтеглите нови песни, както и се конкурират главата до главата, а дори и да имат достъп до изключителната DDR свързани елементи. Играта е кристално чист висока разделителна способност, графики предоставят ярки цветове и реалистична анимация характер, лесно вземане на DDR UNIVERSE2 най-рязкото търси DDR игра някога.

Както при всички предишни съобщения DDR игра, DDR UNIVERSE2 разполага с тренировка режим, който предизвиква кандидат-dieters да танцува на разстояние от тези излишни килограми. С възможността за проследяване на изгорените калории и да енергични упражнения, тренировка режим в ГДР е перфектният алтернатива на по-традиционни форми на упражнение като неблагодарна. Заради неговото здраве и фитнес обезщетения, играта се появи в здравни клубове и училище часовете по физическо възпитание в страната за хвърляне на хайвера все по-нарастващата под-жанр на фитнес фанатици DDR.

Posted in: Uncategorized