DiRT 2 Групова Демо стартира днес за Xbox LIVE

Posted on юни 13, 2010


20 август, 2009

DiRT 2 Групова Демо стартира днес за Xbox LIVE

[[ **] Вземете Dirtiest демо на годината и вземат на Пионер и Landrush събития в онлайн поддръжка за DiRT 2 демо? Сега на разположение на Xbox Live Marketplace и днес, четвъртък, 20 август и на 27 август за PlayStation съхранява Опитът

най-вълнуващите състезател на годината, като DiRT 2 сценичен демо ще бъде на разположение днес, 20 август от Xbox Live Marketplace за Xbox 360 и на 27 август за PlayStation Магазин за PLAYSTATION 3.

Сметта 2 демо има две вълнуващо събитие, както на разположение да играе в един играч офлайн и в 8-превозно средство, онлайн мултиплейър. В случай Trailblazer, играчите поемат последен тест на рали автомобил срещу предизвикателни марокански терен на една точка до точка песен изпълнена с пълна скорост стрейт и фиби за коса за повишаване на Mitsubishi Eclipse GT. Геймърите могат да се състезава в един случай Landrush на грандиозно верига Ensenada Port, определени в Долна Калифорния, където играчите отивам колело до колело в 8-превозно средство размирен състезание по смъртоносни натъртвания и убиец скокове в тежки West Coast Choppers Stuka Trophy Камион .

Етаж то нагоре към http://www.facebook.com/dirt2game, за да видите нов клип с участието на гореща тече от Мароко песен Пионер в демото, определен от DiRT 2 ниво дизайнер Глен Макдоналдс. Геймърите могат да гледат мехури темпото на Mitsubishi Eclipse GT и след това се опитват да победи времето му на 2:51:93 в демонстрация за шанса да спечелят изключително DiRT 2 награди.

DiRT 2 е определена за състезателни игри на ново ниво с вълнуващи нови видове раса, установяване на местата, голямо събитие атмосфера и несравнима гама от супер-таксуват машини скорост, всеки избран да достави грандиозно, бърза крачка състезания.

Отвъд чертата събития в демото, DiRT 2 ще се играчи на вълнуващо World Tour с над 100 зашеметяващ събития, включително и агресивно, мулти-превозно средство, състезания и силни предизвикателства соло, заложени в най-различни и взискателни среди в реалния свят.

Пълна с пълни главата до главата конкурентни играете онлайн, да бъдат готови за крайната офроуд конкуренцията, когато DiRT 2 стартира 08 септември в САЩ за Xbox 360, PlayStation 3, Wii , Nintendo DS и PSP. А игри за Windows Live издание ще следва с поддръжка на DirectX 11. За последните новини и видео, то етаж нагоре към http://www.dirt2game.com или Станете фен на http://www.facebook.com/dirt2game.

Posted in: Uncategorized