Avatar Актуализация на бенда на бъгове в днешно време

Posted on юни 13, 2010


8-ми юли 2009 год.

Avatar Актуализация на бенда на бъгове в днешно време

[[* *] Група на бъгове за Xbox LIVE Arcade получава Avatar подкрепа и всички нови DLC

на Xbox LIVE Arcade игра Група на бъгове ще се уби на ново съдържание и днес. Играта ще получи безплатен ъпдейт на Avatar включват подкрепа, както в основните кампания и онлайн Spider Хънтър мултиплеър режим. В допълнение, NinjaBee ще бъде освобождаване Приказки от Kaloki, нов, игра променящия DLC, и лента с бъгове Premium тема. За да отпразнува, разработчиците ще бъде домакин на играта с разработчиците в събота, 11 юли.

Играта с разработчиците ще се проведе от Xbox LIVE на Събота, Юли 11 от 7? 22:00 EST. Gold членове, които се интересуват от игра трябва да посети Xbox.com или NinjaBee.com / блог за списък на разработчиците? gamertags да изпратят молби за приятелство да. Разработчиците ще прекарат по-голямата част от времето си той бори в осем играчи Spider Хънтър режим.

Добавената Avatar подкрепа ще позволи на геймърите възможността за замяна на оригиналната история? Е герой, Maal, с персонализирани аватара си, тъй като те играят по основните режим история. Играчите също ще могат да участват в ръкопашен бой и правописа леене в осем играчи Spider Хънтър режим. Spider Хънтър, един от няколко мултиплейър режима, позволява на играчите да се бият със или срещу техните приятели през Xbox LIVE за да оцелее една атака на смъртоносните паяци, комари, стоножки и други.

Приказките на Kaloki DLC се основава на NinjaBee? Е първият Xbox LIVE Arcade игра, пост Kaloki Х. DLC е разположена в пространството и използва основните механиката на бенда на бъгове, но добавя нов теракот, определени, нови герои, нови истории, нови умения, нови стратегии, нови атаки и нови възможности. В DLC ще бъде 240 Microsoft точки.

Освен това, NinjaBee ще пусне на лента с бъгове Premium тема. Тази тема, което се отличава сцени от играта и арт концепция, могат да бъдат изтеглени чрез Xbox Live Marketplace за 240 Microsoft точки.

Група на бъгове е класиран E за всеки.

Posted in: Uncategorized