Halo 2: разпад е трудно да се направи

Posted on юни 8, 2010


12-ти февруари 2010 г.

Halo 2: разпад е трудно да се направи [/ [][]]
С Адам Браун

Когато Microsoft прекратява подкрепа за първоначалното Xbox, има и други възможности за онлайн мултиплейър игри определя ?

Ние? съм всички вероятно чу тези запознати изявления преди: Това? не си ти, нали? Аз съм, Това просто е ли? т изработване вече, Мисля, че това? е време да видите други хора. Разбира се, този тип разговор обикновено идва от значими други се опитва да прекъсне връзката. Въпреки това, на 05 февруари тя е по същество едно и също съобщение, че Microsoft доставени посветен Halo 2 фенове навсякъде, когато тя направи изявлението, че ще бъде прекратяване на Xbox Live подкрепа за оригиналния Xbox и неговите дялове. ?

Въпреки че компанията отдавна се отказали от първоначалното Xbox в полза на значително по-успешни Xbox 360, някои хора продължават да се наслаждават на любимото си титли последно поколение през Xbox Live. По-конкретно, като един от най-популярните заглавия Xbox съвместими живо всякога, Halo 2 все още се радва на огромна колекция от играчите, които се ползват нищо повече от BXRing пътя си през няколко мача. Но както с всичко останало, всички добри неща, трябва в крайна сметка ще приключи.

И така, какво е diehard Halo 2 вентилатора за да правя след 15 април, когато техният дългогодишен партньор разходки навън, че последен път, никога няма да се върне? Може да не е нещо, нали? Отново искат да наложат все още, но може би някой ден? Ще разберем, че има още много риба в морето. Сега аз? Никога не съм считат себе си много на сватовник, но в този случай, мисля, че може само да помогне за облекчаване на някои от тези най-бързо да бъде отличен Halo 2-фенове? необходимостта от нов партньор. По-долу? Съм съставила списък на мултиплейър ориентирани заглавия, които могат само да съдържа перфектен мач за Вас, или най-малкото, може да ви даде отскок игра да помогне да се справят с болката и самотата.?

?

Halo 3: ODST [ /[**]

Един от най-честите реакции на дългосрочни взаимоотношения раздялата е да отидете на един от техните близки, като Halo 3: ODST явна алтернатива. Искам да кажа това? Е хубав, по-опитни и все още наоколо – за разлика от последното ви любов. Плюс това, това има някои нови трикове в ръкава си, че никога не Halo 2 е, като използваеми оборудване и нови съвместни режим престрелка. Въпреки че има някои нови изживявания да се има навсякъде, не се заблуждавайте – неща, определено ще изглеждат ужасно запознат с това.? ?

? [[* *]

Призива на мито: Съвременната война 2 [/ [**]

Отказването достъпа ви до футуристичен оръжия и превозни средства, може да изглежда като стъпка назад, но ако ви дам този шанс? Сигурен съм, че вие? Ще намерите нещо, което обичате. С всички различни конкурентни видове онлайн на разположение и хора, които играят в тях, нали? LL винаги да може се намери някой да се предприемат всички новооткрити гняв от сегашната си ситуация върху. Плюс това, тази връзка ще бъде за вас, тъй като има един тон на лични опции за персонализиране, само чакат да бъдат отключени чрез безброй часове на игра. И ако смятате, че трябва само едно рамо да плача, на двама играчи на сътрудничество режим специални OPS също ще има за вас.

? [[* *]

Left 4 Dead 2 [/[** ]

Тази игра със сигурност ще бъде в състояние да ви помогне чрез тези размирни времена, тъй като е снабден с много своя подкрепа група. Слушане на постоянна шеги между съотборници, особено от Елис, по време на съвместно четири-плейър ОП мача със сигурност ще донесе усмивка на лицето си. Може дори да събере някои наистина полезни съвети за лична хигиена, като мозъка, ще излезе на бял костюм в измийте но блато вода спечелил? T. Конкурентните Versus и търся начини да ви осигури така необходимото пазар за griefing други играчи под формата на атакуваме с всички видове специални заразени, ако сте? Се чувстваш до него.? ?

* * *? [ /[**]

С последните загубата на един толкова близо до теб, да продължи да използва услугата Xbox Live на Xbox 360 може просто да върша тежка работа до по-болезнени спомени от миналото. Може би то това би могло да бъде само време да опитате нещо напълно ново. Ако сте? Търси промяна на мястото, както и нов партньор, а след това не забравяйте да проверите тези PS3 изключителен. Промяната на природа може да бъде само това, което? Съм търсите.

?

Неизследвана 2: Сред крадците

Може би най-красивата алтернатива на куп, това със сигурност е един зрител. Разбира се, Дрейк и компания имат много по същество да отида с безспорния си красота. Независимо дали се чувстваш като работим заедно с всички останали, за да завърши цели или просто искате да спрей куршуми във всичко в движение, нали? Ще се намери изход тук. Ти? LL също да откриете един отличен източник за личностно развитие под формата на опит и печелите пари, за да купят по-добри оръжия, повече кожи мултиплейър и полезна способност увеличава, за да запазите тази нова връзка свежа.?

? [[* *]

Killzone 2

[ [**] Тези, които търсят за драстична промяна на темпото да се излезе от този коловоз определено трябва да обръщам внимание на този дял. Със своя клас базирани характер система и постоянно пренасочване цели, нали? Ще го намерите много по-трудно да се съсредоточим върху миналото. Освен това, въпреки че е? Е за една година сега и най-старият вариант на този списък, той все още изглежда добре за силните си години .?????

? [[* *]

MAG

[[ **] Ако си? Просто гледам да се изгубите в тълпата, за да запълни празнината, останала след Halo 2, а след това MAG определено е избор за вас. С мача, които включват до 256 играчи едновременно, със сигурност никога не? Ще останете без нови хора да говори или да стреля. Разбира се, вие все още ще бъдат принудени да следват някой друг? Заповедите голяма част от времето, но предполагам всяка връзка сякаш идва с цена.?

* * *?

Знам, че това беше доста лоша новина за получаване на много посветени фенове там, особено толкова близо до Свети Валентин? Е ден, но се надяваме, нали? Ще бъда в състояние да намери нова любов в едно от тях, или множество други заглавия онлайн там, само чакат да се играе. И не забравяйте, въпреки че нещата винаги изглеждат най-тъмните преди разсъмване и ако все още не е внесено, винаги можете да се respawn.

Posted in: Uncategorized