Majesco обявява Атака на 3-D филми за Xbox 360

Posted on юни 7, 2010


15-ти март, 2010 г

Majesco обявява Атака на 3-D филми за Xbox 360 [/[** ]

3-D Shooter Носи Тръпката на екшън филми на следващото поколение платформа

Majesco Забавления Компанията днес Атака обяви на 3-D филми за Xbox 360. Също така да бъдат пуснати за Wii, Атака на 3-D филми дава тръпка, търсещи убежище възможност да играят с някои от най-великите екшън сцени филм на всички времена – в 3-D! Играта, която ще пусне и за двете платформи това може да идва опаковани с четири чифта 3-D очила за подпомагане на четири играча действие мултиплеър.

В Атака на 3-D филми, играчите се превърне в неразделна част от филма сцени те обикновено могат само да гледат. Те са транспортирани до шест фантастично кино-тематични светове, където ще битка големи чужденец крайцери пространство, стреля под вода чудовища, се присъединяват към съпротивата срещу машините и др. Всяка сцена функции жанр базирани оръжия да се ангажират врагове, включително зомби-убийството пушки, автоматични оръдия лазер и повече. В допълнение, разклоняване пътеки, променящите се модели на врага атака, уникални райони и екологичните предизвикателства се гарантира, че никога не изпитват същите играчи борбата два пъти.

Разработено от паник бутон игри Inc, Атака на 3-D филм се очаква да се освободи този май. За допълнителна информация относно Majesco е вълнуваща линия от продукти, моля посетете http://www.majescoentertainment.com.

Posted in: Uncategorized